www.ruosniemenhanurit.fi
puhelin  044 296 5700
sähköposti satu.salmenaho@gmail.com

Kuvagalleria

Kerhon kursseihin sisältyy usein myös haitarien ”sisuksiin” tutustumista. Kuvassa Antti Lehtola ohjaa harmonikan rakenteeseen. Tällaiset kurssit soiton ohessa ovat olleet hyvin suosittuja.
 
10 vuotta tuli täyteen 1994. Juhlakonsertissa soittivat mm. Ruosniemen naisten ryhmä. Ryhmää johti vasemmalla Johanna Suonpää. Toinen vasemmalla on hanurien nykyinen taiteellinen johtaja Satu Salmenaho. Hän on toiminut taiteellisena johtajana syksystä 2007.
 
20-vuotista kerhoa juhlittiin 2004. Kuvassa oikealla kerhon nykyinen puheenjohtaja Pekka Muurinen ja vasemmalla kerhon perustaja dir. mus. Antti Lehtola. Mainittakoon, että keskellä punaista pianohaitaria soittaa Timo Hautamäki, joka pelimannimestaruuden lisäksi oli kaksi kertaa Kultaisen harmonikkamestaruuskilpailun hopeamitalisti.
 
 
Kerhon nykyisiä soittajia 30-vuotisjuhlassa 2014. Ruosniemen hanurit on keskittynyt kaikenikäisten soittoharrastukseen. Nuoret soittajat ovat hyvin menestyneet eri harmonikansoittokilpailuissa. Kerhossa on useita pelimannimestareita ja myös Suomenmestaruuskilpailuissa on palkintosijoituksia. Kerhon historiikissa on luetteloitu palkintosijoille päässeet soittajat.
 
Kerhon alun ryhmästä ovat vielä mukana takana vasemmalla oleva Kirsti Lehtola ja valokuvan ottanut dir.mus. Antti Lehtola.

Kaksi kuvaa yllä: Ruosniemen hanurit 35-vuotta. Juhlakonsertti 7.4.2019